Častite pijačo vašim Facebook prijateljem

Interaktivna prodajna tehnologija je napredovala, odslej lahko svojim prijateljem na socialnih omrežjih kupite pijačo preko avtomata. Pepsi je šel korak naprej od prvotne ideje Starbucksa in na nedavni konferenci v Chicagu predstavi avtomate, ki imajo zaslone na dotik.

Preko novih Pepsi avtomatov boste lahko podarili izbrano pijačo vašemu prijatelju, pri tem vnesete le njegovo ime, številko mobilnega telefona in osebno sporočilo. Možnost je tudi, da vključite kratek video posnetek. Prejemnik lahko prevzame darilo na vsakem avtomatu Pepsija, ki ga hkrati pozove, da se tudi on zahvali svojemu prijatelju s povratno pijačo.

Avtomat omogoča, da kupite pijačo tudi popolnemu neznancu, saj vam Pepsi predlaga (Random Acts of Refreshment), da kupite hladno pijačo za nekoga v mestu, kjer je vreme zelo vroče ali častite pijačo študentu, ki je pravkar zmagal na prvenstvu.

Pepsi načrtuje preizkusiti avtomate na trgu že letos, tehnologija pa jim bo olajšala tudi vodenje zaloge in seznam dobave na daljavo.

 

Vir: www.marketingvox.com

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.