Seminar Optimizacija spletnih strani

Če se želite prebiti na prvo stran iskalnikov in izkoristiti ogromen potencial, ki ga prinašajo dobre pozicije na iskalnikih, potem seminarja Optimizacija spletnih strani preprosto ne smete zamuditi!

Prijavite se še danes in izkoristite 10€ popusta(pri vnosu podatkov uporabite promocijsko kodo PROMDC10).

Vsi, ki imajo resne poslovne namene s spletno stranjo, se morajo zavedati, da je prisotnost na prvi strani rezultatov iskanj ključnega pomena za uspešnost spletnega nastopa. Zakaj?

  1. Iskalniki predstavljajo izhodiščno točko za brskanje po spletu, oz. drugače povedano, spletne strani dobijo večino obiska s strani iskalnikov.
  2. Večina vseh klikov (okoli 80%) se zgodi na prvi strani iskalnikov.
  3. Ker se večina od vseh teh klikov na iskalnikih zgodi med prvimi tremi organskimi zadetki, je še kako pomembno, da za vaše najpomembnejše ključne besede zasedate top pozicije na iskalnikih.


Če si ne morete privoščiti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

·        Kako na spletu s pomočjo optimizacije spletne strani uspešno prodajati dimnike, gume, prenosne računalnike, tiskalnike, tonerje?

·        Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?

·        Katera brezplačna orodja nam pomagajo izboljšati optimiziranost spletne strani?

·        Kako se lotiti optimizacije kompleksnih spletnih strani?

·        Kako se prebiti na prvo stran iskalnikov s pomočjo gradnje povezav?

·        Katere so najnovejše “SERP domination” tehnike, s pomočjo katerih dominirate na prvi strani iskalnikov za določen iskalni niz?

Za več konkretnih napotkov o tem kako pripeljati spletno stran do top pozicij na iskalnikih, vam priporočam obisk seminarja Optimizacija spletnih strani, ki bo potekal 17.2.2011 v Ljubljani.

Kliknite in izkoristite 10€ popusta!

Vir: seminarji.nasvet.com

2 misli o “Seminar Optimizacija spletnih strani

  • Ravno smo v intenzivnih pripravah.
    17. marca 2016 bo v centru Ljubljane potekala konferenca z naslovom Neuromarketing. V naslednjih dneh vas seznanimo z vsemi podrobnostmi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.