[:sl]”Eppur si muove!”[:en]”Eppur si muove!”[:]

[:sl]Smo nekako pol leta pred drugim dogodkom marketinga, prodaje in oglaševanja. Novosti in ideje, ponudba in povpraševanje – vse se bo zopet prepletalo na enem mestu.

Še vedno se vrti (svet, gospodarstvo, naše življenje). Čas se ni ustavil. Resda imamo vsi izzive z “zastajanjem sredstev”, vendar verjamem, da bo to obdobje recesije pripravilo tako naročnike, kot izvajalce, da bomo še bolj profesionalni in odzivni na trgu. Galileo Galilei je bil za tiste čase zelo napreden. Letošnji slogan je zato zelo primeren za te čase, saj bomo vsi iskali dobre rešitve in udejanjali nemogoče ideje.

Sejem in kongres ProMarket, ki se bo dogajal med 17. in 19. marcem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, vabi vse, ki se ukvarjate s prodajo, marketingom in oglaševanjem, da se nam pridružite že sedaj in tudi tokrat aktivno sodelujete.

Tudi na ProMarketu 2010 bodo na tri dnevnem kongresu z nami priznani domači in tuji predavatelji, kjer bo tokrat še več praktičnih primerov in interaktivnega sodelovanja med poslušalci in predavatelji. Glede na zadovoljstvo razstavljavcev na prvem sejmu, pa tudi tokrat pričakujemo lepo število podjetij, ki se bodo na različne načine predstavili s svojimi ponudbami, rešitvami, s še več delavnicami…

Poletje se bliža koncu, vsi smo spočiti in polni energije, zato bo vsak dan nekaj novega. Da boste o vsem pravočasno obveščeni, se prijavite na novice. V kratkem bo na voljo prijava za razstavljavce s posebno ponudbo, za več informacij pa nas lahko že sedaj kontaktirate na info@promarket.si. Veseli bomo tudi vaših predlogov, komentarjev,…

Lepo pozdravljeni,

ekipa ProMarket

(Katarina, Boštjan, Mojca, Saša)[:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.