Fizična direktna pošta postala digitalizirana

Outbox nova storitev, ki zbira in digitalizira vsa prejeta pisma preko spletnega nabiralnika. Preprosto odslej lahko vso pošto, ki jo prejmete v nabiralnik prebirate in urejate preko mobilnega telefona ali spleta.

Uporabniki se najprej prijavijo na storitev s fotografijo ključa njihovega fizičnega nabiralnika. S tem se ustvari kopija, ki omogoča Outbox-u dostop za dvig pisem, računov in promocijske pošte. Ta je posredovana v skladišče za sortiranje pošte, kjer je vsaka pošta fotografirana in naložena v  uporabnikov spletni poštni predal. Princip je enak kot pri spletni pošti. Lahko celo označite pošto kot ‘junk mail’ in Outbox kontaktira pošiljatelja, da preneha s pošiljanjem pošte. Vsa pošta je tudi arhivirana in uporabnik si jo lahko ogleda kadarkoli in razporeja v mape.

Storitev je brezplačna prvi mesec, sicer pa uporabnika stane 4,99 dolarjev mesečno.

Morda se komu postavlja vprašanje zasebnosti, vendar Outbox šifrira in varno shranjuje vse digitalne datoteke, hkrati pa je zaposlenim prepovedan ogled vsebin datotek uporabnikov. Ali obstaja še kakšen način za vključevanje realnega sveta v digitalni svet?

 

Vir: www.springwise.com

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.