Kreativna akcija za dekleta

Blagovna znamka higienskih izdelkov za ženske Kotex je pripravila zanimivo akcijo pod naslovom »Band the Bland«, s katero poziva svoje ciljno občinstvo, da ustvarijo svoj dizajn, običajno zelo nezanimivih, higienskih vložkov. S tem želijo odpraviti mit o neprijetni temi in zadregi.

Na njihovi spletni strani uporabnice lahko ustvarijo unikaten dizajn s pomočjo spletnih aplikacij in se s tem potegujejo za sodelovanje s priznano modno stilistko Patricio Field pri oblikovanju nove linije higienskih vložkov. Patricia je zanana predvsem po sodelovanju v serijah Seks v mestu, Grda račka in filmu Hudičevka v Pradi.

Akcija se je začela v začetku tega tedna, trajala pa bo do konca junija. Nato bodo lahko uporabniki od 1. do 24. avgusta glasovali za svoje najljubše dizajne. Pričakujejo okoli 2000 ustvarjenih dizajnov. Prvi dan akcije so jih ustvarili že 130.

V akciji bodo uporabniki gonilna sila pri spodbujanju sodelovanja in izmenjavi vsebin na različnih socialnih omrežjih. Video na YouTubu ima že več kot 1,2 milijona ogledov, številni drugi več kot 100.000. Podjetje ima na svoji Facebook strani 23.000 pripadnikov in 650 sledilcev na Twitterju.

Vir: www.clickz.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.