Nadzorujte vaše sanje preko mobilne aplikacije

Japonci so več korakov pred nami tudi v mobilnem svetu – izumili so aplikacijo, ki nadzoruje sanje. Oglaševalska agencija je razvila aplikacijo Yumemiru (prevedeno kot sanje), s katero uporabniki izberejo različne scenarije sanj in jih nato s pomočjo zvočnih vplivov prenesejo v svoje sanje, medtem ko dremajo.

Brezplačna aplikacija vsebuje 8 različnih scenarijev, lahko izbirate med sprehodom v gozdu, na plaži, kako obogatite, letite in celo tiste romantične sanje o ljubezni, prilagojene za moške in ženske. Ko izberete vrsto sanj, telefon date v mirovanje in v ozadju se izvaja aplikacija, ki zazna časovno kdaj boste prešli v spanec. Zvok se sproži ob pravem času, v upanju, da se prikrade v uporabnikove sanje.

Uporabniki lahko tudi izberejo koliko želijo, da telefon vpliva na njihove sanje, kar omogoča čas igranja zvoka. Aplikacija vsebuje tudi alarm, ki vas zbudi, poleg tega pa lahko svoje dobre sanje delite tudi z ostalimi prek socialnih medijev. Vendar, če se zbudite s hrepenenjem po novem avtomobilu Toyota ali določenemu fantu ali punci, je mogoče, da jim je spodrsnilo in so v vaši podzavesti našli tudi prostor za oglaševanje.

Vir: www.japantrends.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.