[:sl]Najdi.si spet najbolj obiskana slovenska spletna stran![:]

[:sl]najdi.siPo podatkih prvega letošnjega merjenja obiskanosti spletni strani (MOSS) je Najdi.si zopet najbolj obiskana slovenska spletna stran. Na novinarski konferenci MOSS so danes predstavili prve podatke kontinuiranega merjenja obiskanosti spletnih strani.[:][:sl]

Po metodologiji MOSS-a je vodilni slovenski spletni iskalnik Najdi.si z več kot 602.000 različnimi mesečnimi obiskovalci spletna stran z najvišjim dosegom (53,45 %), kar pomeni, da je stran Najdi.si v enem mesecu obiskalo največ različnih slovenskih uporabnikov (t. i. unique userjev).

Celotna mreža spletnih medijev Najdi.si (v merjenju so poleg iskalnika Najdi.si sodelovale še Nepremicnine.net, Shrani.si, Brezplacne-igre.com, Simpatije.com in Novogradnje.si) ima tudi v primerjavi z drugimi mrežami spletnih medijev daleč največ različnih slovenskih spletnih uporabnikov.

Zadovoljstvo nad rezultati je izrazil tudi Mitja Jereb, direktor marketinga, ki pojasnjuje: “Prepričani smo, da bo Najdi.si še naprej ostal najbolj obiskana slovenska spletna stran. Našim uporabnikom ponujamo številne storitve, kot so brezplačni slovarji, zemljevid,  brezplačni SMS-i, ki jih prepričajo, da se na našo stran redno vračajo. Z uporabnimi in brezplačnimi storitvami jih bomo razvajali še naprej.«

Podatki MOSS se na slovenskem oglaševalskem trgu uveljavljajo kot valuta za vrednotenje in zakup oglaševalskega prostora na internetu. Z letošnjim letom se je začelo novo obdobje merjenja po spremenjeni metodologiji in dinamiki merjenja. V letošnji raziskavi, ki je potekala v aprilu, je sodelovalo 86 spletnih mest.

Več o raziskavi:
moss_april_2009_valutni_podatki
moss_april_2009_izvedba_metodologija_rezultati[:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.