Oglaševanje na kolesih

[:sl]podelitev nagrade GZSV mesecu maju je podjetje Biro M-14 d.o.o. prejelo zlato nagrado za inovativnost leta 2008 za zunanji medij Oglaševanje na Kolesih in bronasto nagrado za personalizacijo pločevink s strani PGZ in se tako uvrstilo v finalni izbor za inovativne projekte na nacionalnem nivoju, ki ga je razpisala GZS.

17.09.2009 je bila na Gospodarski zbornici Slovenije podelitev nacionalnih nagrad za najboljše inovacije leta 2008. Na tem izboru je sodelovalo 500 podjetij iz celotne Slovenije, od tega jih je bilo 42 nagrajenih.  Med njimi tudi podjetje Biro M-14 d.o.o. (pred kratkim preimenovano v Media iN Reklamna Agencija), ki je prejelo BRONASTO NAGRADO za Oglaševanje na Kolesih na nacionalnem nivoju, pred tem pa Zlato nagrado za inovativnost s strani Pomursko Gospodarske Zbornice.

S kolesom, ki je bilo opremljeno z oglasom GZS se je voditelj ob otvoritvi podelitve pripeljal v dvorano in se po njej tudi vozil tako da so oglas na kolesuvsi prisotni v dvorani lahko videli kako izgleda takšno oglaševanje in da se pano res ne vrti ob vožnji.

Zanimivost:
Gospodarski zbornici Slovenije je bilo kolo tako všeč da so celotno kolo z oglasom odkupili od Reklamne Agencije Media iN in bodo kolo imeli razstavljeno na GZS v Ljubljani. Tako bodo kolo lahko uporabljali zaposleni in ga uporabljali tudi za nadaljne prireditve.[:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.