[:en]Due to the rapid selection and lack of time run out of creativity[:sl]Zaradi hitre izbire in pomanjkanja časa zmanjka kreativnosti[:]

[:sl]Podarjanje daril v poslovnem svetu je zelo pomembno. Izbira promocijskih daril pa je že umetnost. S podarjanjem daril izražamo naklonjenost stranki in hkrati promoviramo blagovno znamko podjetja, ki ga zastopamo.

Včasih pa to ni tako enostavno. [:en]

Giving gifts in the business world is very important. The choice of promotional gifts is already art. Gifts are expressing preference for the partners and at the same time promote brand companies, which represent.

But sometimes this is not so easy. [:][:sl]Predvsem zaradi hitre izbire in pomanjkanja časa zmanjka tudi kreativnosti, drugačnega pogleda na to dejavnost, zato je poskus izbire lahko tudi neuspešen. Da se to ne zgodi, vprašajte svojega svetovalca za poslovna darila.

Zlatko Ledinek, Spark Promotions Slovenija o Sejmu in kongresu Promarket:

“Kot ponudnik kreativnih promocijskih materialov in poslovnih daril želimo kupcem prikazati, kako lahko najbolje investirajo v izgradnjo lojalnosti svojih kupcev. Pri ugledu in promociji podjetja šteje vse: od vizitke, pisal z logotipom do majic in unikatnih novoletnih daril. Profesionalni dogodki, kot je sejem Promarket nam omogočajo, da potencialnim in obstoječim kupcem predstavimo najnovejše izdelke v živo, hkrati pa se našim kupcem zahvalimo za sodelovanje in zaupanje z drobnimi pozornostmi.”[:en]Mainly due to the rapid selection and lack of time to run out of creativity, a different view on this activity, and the experiment of choice could also become unsuccessful.

To avoid that ask for advice your promotional gift supplier.

Zlatko Ledinek, Spark Promotions, Slovenia:

“As a provider of creative business and promotional presents, we would like to demonstrate to our clients how best to invest in the establishment of clients’ loyalty.

Every detail counts when it comes to a company’s reputation and promotion: business cards, pens with logos, T-shirts and unique New Year presents. Professional events, such as PROMARKET, provide an opportunity to present our latest products to current and potential clients, while inviting our customers so that we can personally express our gratitude and compliment them with symbolic presents”.[:][:sl][:en][:]