ProMarket 2010

[:sl]V teh dneh smo pričeli obveščati o 2. sejmu in kongresu ProMarket, ki bo prihodnje leto med 17. in 19. marcem na GR-ju v Ljubljani. Kot lahko vidite smo termin dogodka prestavili iz februarja na marec, saj se je izkazalo da februarja rajši smučamo kot hodimo po sejmih.

Danes je za posel vsekakor pomemben (če ne kar najpomembnejši) oseben stik, ki neposredno izkazuje kredibilnost in strokovnost. Zato je vaša predstavitev na takem dogodku, kot je ProMarket, dobra priložnost za spoznavanje novih strank in ohranjanje stikov z obstoječimi.

Na sejem se že lahko prijavite in si z zgodnjo prijavo zagotovite ugodnejšo ceno in boljšo pozicijo. Poleg tega bomo o vas začeli prej pisati na spletni strani, v novicah in ostalih gradivih ProMarket-a. Do prijavnice lahko dostopate tukaj.

Obudite si spomine na 1. sejem in konges ProMarket in si poglejte utrinke, morda kje najdete tudi sami sebe.

Da bomo zagotovili večji obisk na že sedaj skrbimo skozi več obveščanja, oglaševanja in pridobivanjem novih partnerjev. Če želite pri tem sodelovati tudi vi, povabite vaše kolega, znance da bodo obveščeni o novicah preko e-pošte. Prijava na novice![:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.