[:en]First day of fair and congress ProMarket is over [:sl]Prvi dan Sejma in kongresa ProMarket je za nami[:]

[:sl]Dan je bil poln. Zjutraj so nekateri razstavljavci še postavljali štante, medtem ko so prvi obiskovalci že gledali razstavljene izdelke in ponudbe.

Malo čez deveto uro se je začel tudi kongresni del, prodajniški, pod okriljem ZMCS.
Vsi odzivi “pobeglih” udeležencev, ki sem jih srečal kasneje na sejmu so bili pozitivni. Zelo v redu. Zaključek z okroglo mizo pa sem poslušal tudi sam. Odlična moderatorka Vida Petrovčič je moderirala kar devet udeležencev, ki so podajali svoja mnenja o izzivih v prodaji. (V prihodnjih dneh bomo objavili posnetke okrogle mize).

Takoj po kongresnem delu pa se je začelo predavanje Aleša Lisca, kjer so gostili okoli 500 udeležencev. Škoda mi je, da nisem mogel biti zraven, saj je tema, recesijsko odporen marketing, zelo zanimiva.

S polno glavo občutkov in pozitivnih vtisov iz prvega dne, bomo nadaljevali tudi jutri. Pričakujemo še več obiskovalcev sejma, še več sestankov in udeležencev na kongresnem delu, tokrat v organizaciji Združenja za direktni marketing. “Padalci” so dobrodošli (=pridite na recepcijo in kupite karto, saj je na voljo še nekaj mest). Predavanja od Googla, do Studia moderna in od socialnih omrežij do kreativnosti v direktni pošti (večino predavanj je v angleškem jeziku). Več je na voljo na http://promarket.si/program/.

Jutri zvečer je tudi večer, ko se bomo bolje spoznali, poveselili. Čakajo nas degustacija odličnih vin, odlična družba, nagovor župana, g Jankoviča in predstavitev zmagovalcev Zlatega bobna ter krajši zabavni program.

Prvi dan je torej za nami. Pridružite se nam torej jutri (ZDMS) in v četrtek, ko bo kongresni del organizirala Zbornica za odnose z javnostmi.

Se vidimo.

Boštjan Zrimšek[:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.