[:en]Second day of Promarket[:sl]Drugi dan kongresa in sejma ProMarket[:]

[:sl]Danes zjutraj podoživljam včerajšnji kongres pod organizacijo ZDMS, ki je bil res dober. Predvsem zato, ker sem tudi sam direktni tržnik in ker vidim, da imamo Slovenci na tem področju kaj pokazati (hvala Sandi). Michael in Chris sta pustila dobre vtise, še boljše pa smo jima pustili mi na večernem dogodku, saj sta bila naravnost navdušena nad slovensko družabnostjo in trebušno plesalko Taissho.

Tudi to je marketing.

A veste, kaj je milina za ušesa: “A veš, da imam v ponedeljek sestanek s stranko, ki jo obletavam že pet let? Prišla je na sejem in sva se takoj zmenila…” “Danes sploh nisem imela časa, da bi si pogledala kongres, saj so stranke akr prihajale. Povabili smo jih naj pridejo, da se srečamo v živo in moram reči, da so skoraj vse prišle…” in tako naprej…

Seveda je dogodek prvič. Seveda bi bilo dobro, da bi bil večji in da bi bilo še več ljudi. ko delim mnenja z razstavljavci pa se strinjamo, da smo na pravi poti in da se delo po sejmu šele začne.

Danes torej je PR dan. Tri okrogle mize in zanimivo predavanje (Valicon) bodo soustvarjali kolegi iz Zbornice za odnose z javnostmi. Pridružite se nam, saj bo še zanimivo. “Grand finale” bomo imeli na zadnji okrogli mizi, kjer bomo srečali brezplačne in “plačne” časopise. Računam na gospo Božič Marolt, da bo debata zanimiva.

Na štantu podjetja Hixon je vsak dan veselo. Živa “muzika” popoldne bo tudi danes, zadnji dan sejma. Pridite pogledat.

Spodnji teksti potrjujejo, da smo na pravi poti in da nas čaka še veliko dela:

Oseba Sašo Ulaga je dne 18. februar ob 0:03 napisala:

program je super sestavljen, se vidimo jutri 🙂:)

Oseba Marjan Šemrl je dne 18. februar ob 20:32 napisala:

Drugi dan je bil fenomenalen. Vse pohvale! Dobre teme in predavatelji, Danec je bil odličen retorik…pa tudi sejem bil je živ….Hvala za enkraten dogodek!
Oseba Sašo Ulaga je dne 18. februar ob 23:47 napisala:

bil na sejmu in vse pohvale 🙂:) edino škoda ker nisem prišel na kongres (google), so se mi malo sestanki zavlekli

Delite z nami vaše komentarje tudi vi!!![:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.