[:en]Web page where nothing is happening[:sl]Spletna stran, na kateri se nič ne dogaja[:]

[:en]Chocolate producer Kit Kat made a very simple web page on which nothing is happening. Their message is: take a break, we know that you are fulfilled with information. Get rest and eat our chocolate.

Web page www.marketingmagazin.si is different. It is active but not with animations and fleshes, it bring us many marketing and advertising news. Try it yourself.[:sl]Kit Kat, priljubljena blagovna znamka čokolade, je ustvarila spletno stran, “na kateri se nič ne dogaja”. S tem želi doseči, da si spletni uporabniki odpočijejo od stalnega bombardiranja zapletenih spletnih strani. Tako ne ponuja obsežnih tekstov, številnih fotografij in animacij, ki se dolgo [:][:sl]časa nalagajo, temveč na strani piše le “Prva spletna stran, kjer se nič ne dogaja” skupaj s spodbudnim  sloganom “Vzemite si odmor” (ki sicer bolj napeljuje na to, da si uporabnik odmor vzame za sladek prigrizek in ne ravno za ogled Kit Katove strani).

Da pa vam ne bo dolgčas, medtem ko si boste vzeli odmor, odklikajte na www.marketingmagazin.si – na spletno stran, kjer se vedno nekaj dogaja. Pa ne v smislu animacij in flashov, pač pa lahko vsak dan prebirate novice iz sveta marketinga in oglaševanja. Ene bolj resne, druge malo manj. A za vsakogar vedno nekaj zanimivega. Vabljeni![:]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.